3+1 alkalmas ingyenes online egészségkurzus szellemi munkát végző nőknek

Vegyél részt te is a kurzuson, ahol megtudhatod, miként szabadulj meg a kimerültségtől, ingerlékenységtől és hogyan maradj egész nap energikus és kiegyensúlyozott!

helyszín: Facebook csoport
időtartam: 2023. 02. 13 - 16.

Frankó Márta

Mikről hallhatsz majd a 3+1 alkalmas online egészségkurzuson?

Miért érdemes részt venned a kurzuson?

A 3+1 videós anyagból és egyéb szuper segédanyagokból álló online kurzus során megmutatom neked, mit tehetsz elfoglalt nőként, hogy koncentráltabb, hatékonyabb lehess a munkádban, emellett maradjon energiád és türelmed a családodra is.

Jelentkezz most az egészségkurzusra és a visszaigazoló e-mailben - a kurzussal kapcsolatos egyéb hasznos tudnivalók mellett - küldeni fogok neked egy értékes AJÁNDÉKOT is!

Ennyi idő múlva kezdünk:

nap
óra
perc
másodperc

Neked ajánlom ezt a kurzust

... ha nap közben gyakran kell valamivel, pl. kávéval, édességgel, egyéb italokkal, ételekkel "tuningolnod" magad, hogy éberséged meg tudd tartani, de így is gyakran fáradt vagy

... ha szeretnél időt felszabadítani: hatékonyan, gyorsan végezni a napi feladataiddal, ki akarod használni tudásod, kreativitásod és védenéd mentális egészséged is

... ha munka után is szeretnél élni: boldogan játszani a gyermekeddel, felszabadultan együtt lenni a pároddal, vagy kezedbe venni egyik kedvenc könyvedet és elmerülni benne

... ha szeretnél mélyen aludni: könnyen elaludni, átaludni az éjszakákat rémálmok vagy ébren tartó "gondolat-körhinta" nélkül, majd reggel frissen, kipihenten ébredni

Ki tartja a kurzust?

Frankó Márta vagyok, feleség, anya és egy hozzád hasonló nő, aki nap mint nap megoldandó feladatokkal néz szembe. Jelenleg egy csodás szigeten élek és online dolgozok.

Bár az SZTE Jogi Karán végeztem, az élet úgy hozta, hogy pályát váltsak. 13 éve foglalkozok egészségmegőrzéssel különböző formában. Több mint 7 évet éltem Németországban, ahol szakklinikán dolgoztam sportterapeutaként, valamint sportegyesületeknél edzőként.

Többek között táplálkozási tanácsadói, D-vitamin coach, aerobik sportedző és mikrotápanyag-tanácsadói végzettségeket tudhatok a hátam mögött.  Nálam biztonságban érezheted magad.

Munkám során egészségközpontú, hétköznapjainkba könnyen beilleszthető és időtakarékos életmódbeli megoldásokat kínálok elfoglalt nőknek. Hiszem, hogy az életmódreform egy örömteli folyamat is lehet, mely nem a külvilágnak való megfelelésről, hanem a valódi lényegről: RÓLAD szól.

"Én nem vártam meg a "nagytakarítással" a januárt, már ősszel megkerestem Mártit. És nagyon örülök, hogy így tettem. Érezhető, látható eredményeket értünk el az alvás-fogyás területen is. De ami még fontosabb: odafigyelésével Márti segített feltörni egy régebbi problémat is, ami már régóta szívta az energiámat. Erről többet nem írnék, de annyit mondhatok: Márti az egész emberre, sőt környezetére is maximálisan odafigyel, hogy segitsen az eredmények elérésében. Engem is egy posztoló indított el az úton, előtte sokáig hezitáltam, nekikezdjek-e az egésznek. Végül nagyon örülök, hogy belevágtam. Nem is volt olyan nehéz, mint gondoltam, és hát jobban is érzem magam a bőrömben. Szóval hajrá, bátorság, megéri! " (Fekete Annamária)    

"Mártitól nagyon sok pozitív energiát kaptam, útmutatásával könnyebb volt magamra illetve a testem jelzésire figyelni. Sok minden megváltozott az étrendi tanácsait követően: nem fáj a váll ízületem, a fejbőrömön lévő seborreás hólyagok megszűntek, energikusabb lettem, közben a súlyom is csökkent. Eddig is mozgékony voltam , nem is gondoltam volna, hogy ha súlyom eléri a "normál" súlyt mennyivel könnyebben megy a sport. Alig várom a folytatást, hogy ez az életforma teljesen az enyém legyen. Márti KÖSZÖNÖM, hogy ilyen motiváló tudsz lenni." (Csutorásné Tóth Natália)    

"Én már kicsit régebb óta ismerem Mártit, másik csoportból. Már ott is mindig nagyon segítőkész volt, rengeteg hasznos tanácsot adott. A FemKraft Életmódreform oldalhoz is azért csatlakoztam, mert adok a véleményére, a szakmai tudására. Éppen ezért a jövőben együtt fogunk dolgozni, hogy az én életmódváltásom is sikeres legyen. Mindenkinek szívből ajánlom őt!!!" (Martel Beáta)