Életmódváltó kalauz ülőmunkát végző nőknek

Spórolj magadnak időt, pénzt és energiát! Egyél finomakat, válj energikussá és csinossá önsanyargatás és felesleges drága termékek megvásárlása nélkül! (Ingyenes PDF)

Frankó Márta

Milyen kérdésekre kapsz választ a PDF formátumban letölthető életmódkalauzból?

Ők már megtapasztalták, hogy a módszerem működik:

Ki ad neked tippeket?

Frankó Márta vagyok, feleség, anya és egy hozzád hasonló nő, aki szereti követni a megérzéseit még akkor is, ha az meredeken hangzik.

13 éve dolgozom együtt emberekkel egészségmegőrzés területén. Németországban klinikán dolgoztam sportterapeutaként, valamint sportegyesületeknél edzőként.

Egy krónikus fájdalmakkal járó betegség, a fibromyalgia vezetett el oda, hogy továbbképeztem magam táplálkozási szakemberré. Többek között táplálkozási tanácsadói, D-vitamin coach és mikrotápanyag-tanácsadói végzettségeket tudhatok a hátam mögött.  Nálam biztonságban érezheted magad.

Munkám során egészségközpontú, hétköznapjainkba könnyen beilleszthető és időtakarékos megoldásokat kínálok elfoglalt nőknek. Hiszem, hogy az életmódreform egy örömteli folyamat is lehet, mely nem a külvilágnak való megfelelésről, hanem a valódi lényegről: RÓLAD szól.

Rólam mondták:

"Én nem vártam meg a "nagytakarítással" a januárt, már ősszel megkerestem Mártit. És nagyon örülök, hogy így tettem. Érezhető, látható eredményeket értünk el az alvás-fogyás területen is. De ami még fontosabb: odafigyelésével Márti segített feltörni egy régebbi problémat is, ami már régóta szívta az energiámat. Erről többet nem írnék, de annyit mondhatok: Márti az egész emberre, sőt környezetére is maximálisan odafigyel, hogy segitsen az eredmények elérésében. Engem is egy posztoló indított el az úton, előtte sokáig hezitáltam, nekikezdjek-e az egésznek. Végül nagyon örülök, hogy belevágtam. Nem is volt olyan nehéz, mint gondoltam, és hát jobban is érzem magam a bőrömben. Szóval hajrá, bátorság, megéri! " (Fekete Annamária)    

"Mártitól nagyon sok pozitív energiát kaptam, útmutatásával könnyebb volt magamra illetve a testem jelzésire figyelni. Sok minden megváltozott az étrendi tanácsait követően: nem fáj a váll ízületem, a fejbőrömön lévő seborreás hólyagok megszűntek, energikusabb lettem, közben a súlyom is csökkent. Eddig is mozgékony voltam , nem is gondoltam volna, hogy ha súlyom eléri a "normál" súlyt mennyivel könnyebben megy a sport. Alig várom a folytatást, hogy ez az életforma teljesen az enyém legyen. Márti KÖSZÖNÖM, hogy ilyen motiváló tudsz lenni." (Csutorásné Tóth Natália)    

"Én már kicsit régebb óta ismerem Mártit, másik csoportból. Már ott is mindig nagyon segítőkész volt, rengeteg hasznos tanácsot adott. A FemKraft Életmódreform oldalhoz is azért csatlakoztam, mert adok a véleményére, a szakmai tudására. Éppen ezért a jövőben együtt fogunk dolgozni, hogy az én életmódváltásom is sikeres legyen. Mindenkinek szívből ajánlom őt!!!" (Martel Beáta)

.