A lapos has valódi titka - ingyenes webinár

Gyere és tudd meg, hogyan legyen neked is lapos hasad - edzés és egészségtelen koplalás nélkül, mindössze napi 20 perc időráfordítással!

Időpont: 2022. július 7. 18:00

Neked is ott a helyed, ha

eleged van abból, hogy folyton egy törölközővel takargatod magad a strandon

te is olyan ruhákat akarsz felvenni, amelyik megtetszik, nem pedig amelyik "előnyös"

úgy érzed, hogy megjelenésed már magabiztosságod és önbizalmad is befolyásolja

csinosabb, energikusabb és felszabadultabb akarsz lenni

Lapos_has_ilusztracio2-e1649326824299.png

Mi mindenről fogsz hallani az ingyenes webináron?

#5 tévhit, amitől azt reméled, laposabb hasad lesz

Az eredmény reményében néha bármit megteszünk, csak hogy laposabb hasunk legyen. A webináron kiderül, milyen "tuti módszerek" - valójában csak tévhitek - keringenek a köztudatban, amikre jobb nem hallgatnod.

Miért lesz nagy hasunk?

Te tudod, hogy mik lehetnek a nagy has okai? Nem, egyáltalán nem csak az, ha túl sokat eszel. A webináron fény derül a leggyakoribb okokra, amikkel fontos tisztában lenned, ha szeretnél elbúcsúzni a túlméretes hastól.

Hogyan lesz valóban lapos hasad - a biztos módszer!

A webinár során szó lesz arról a biztonságos, egészségedet óvó módszeről is, melynek segítségével mindössze napi 20 perc időráfordítással, edzés és koplalás nélkül szabadulhatsz meg a kellemetlen pocaktól.

A webinár részét képezi egy interaktív kérdezz-felelek rész is, melynek során chat üzenetben felteheted nekem az életmódváltással kapcsolatos személyes kérdéseidet!

Miért éri meg csatlakoznod?

Esetleg már túl vagy 1-2 sikertelen diétán, és eleged van a próbálkozásokból? Ez esetben mindenképp érdemes velem tartanod! Most nem MLM termékekről, vagy tömegdiétákról fogsz hallani!

A webinár során bemutatott módszerrel nem csak laposabb lesz a hasad, de normalizálódik a testsúlyod is. Energikusabbá, csinosabbá, egészségesebbé válsz!

 Mindezt értelmetlen koplalás, drága táplálékkiegészítők és edzés nélkül is képes leszel elérni!

Le ne maradj erről a lehetőségről: jelentkezz és küldöm neked a csatlakozáshoz szükséges linket.

Ki az, aki a webinárt tartja?

Frankó Mártának hívnak, szakképzettséggel rendelkező táplálkozási tanácsadó vagyok. Segítek neked, hogy Te is csinosabbá, magabiztosabbá és egészségesebbé válhass.

13 éve dolgozom együtt emberekkel egészségmegőrzés területén. Magyarországon alternatív gyógyászati ágazatokat tanultam, mint pl. a homeopátia, Schüssler arcdiagnosztika, valamint OKJ-s sportedzői szakképesítésem is van.

7 éve Németországban élek családommal. Korábban egy szakklinikán dolgoztam sportterapeutaként, majd további képzéseken vettem rész. Többek között táplálkozási tanácsadói, D-vitamin coach és mikrotápanyag-tanácsadói szakképzéseken is. Tapasztalatom és szaktudásom is tehát igen széles sprektrumú, nálam biztonságban érezheted magad.

Munkám során hétköznapjainkba könnyen beilleszthető és időtakarékos megoldásokat kínálok. Hiszem, hogy az életmódreform egy örömteli folyamat lehet, mely nem a külvilágnak való megfelelésről, hanem a boldogsághoz való visszatalálásról:

RÓLAD szól.

Vonzóbb alakra vágysz? Akkor neked is ott a helyed a webináron!
Garantálom, hogy hálás leszel magadnak, amiért időt szántál erre az előadásra! 😘

Ennyi idő múlva találkozunk!

nap
óra
perc
másodperc