Már csak ennyi időd maradt, hogy TE is csatlakozz a programhoz:

Days
Hours
Minutes
Seconds

FemKraft START csomagok

Szabd magadra táplálkozásod, hogy nyárra megszabadulhass a zavaró kilóidtól!

Eating healthy food-rafiki

Akkor a FemKraft START csomagok pont neked valók!

Hová juthatsz el és mire számíthatsz, ha te is csatlakozol?

Most minden adott hozzá, hogy végre te is elérd a vágyott alakot! Velem tartasz?

Te tudtad?

A sikertelen életmódváltások leggyakoribb oka: az adott személy számára nem megfelelő módszer, diéta, "fogyókúra" alkalmazása.

Ha azonban a neked való, rád szabott módszert alkalmazod, sok időt, energiát és pénzt spórolhatsz meg, motivált maradsz és céljaid is sikeresen eléred! Pontosan ebben segítek neked!

Miért mások a FemKraft Start csomagok?

A különböző hangzatos “fogyiprogramokkal” tele a padlás! Joggal kérdezed, ugyan miért pont a FemKraft Start csomagok közül válassz?

Eating healthy food-pana

Az alábbi start csomagok biztosítják számodra a stresszmentes fogyást

Azt tapasztaltam, hogy pusztán a sok-sok információ nem sokat ér, ha nem kapunk segítséget hozzá, hogyan is tudnánk azt hatékonyan átültetni a gyakorlatba.

Nagyon szeretnék segíteni, hogy tényleg sikeres lehessen az életmódváltásod és végre csinosan és magabiztosan egy egészségesebb, boldogabb életet élhess. Éppen ezért 3 csomagajánlatot készítettem neked: egy egyszeri Basic csomagot, valamint egy 4 hetes Premium és egy 8 hetes VIP programot!

Start BASIC

Egyszeri szolgáltatás. Jó választás, ha már rutinos életmódváltó vagy, és csak egy kis iránymutatásra van szükséged a sikerhez.

Start PREMIUM

4 hetes program. Ha végre igazi eredményeket szeretnél, és szükséged van hozzá egy szakértő mentorra, aki az úton tart.

Start VIP

8 hetes program. Ha már konkrét egészségügyi problémáid vannak, vagy már csak az utolsó pár kilódtól szabadulnál meg.

Mindhárom csomag tartalmazza a következőket:

Anyagcseretípus meghatározás

Miután kényelmesen kitöltöttél egy online kérdőívet, az általad megadott válaszokat kielemezve az Metabolic Typing módszer segítségével meghatározom anyagcsere-típusodat. Megtudhatod, hogy a szénhidrát, a fehérje, vagy a vegyes anyagcsere típusba tartozol-e. (Értéke: 10.000Ft)

Hormontípus meghatározás

Az online kérdőív kitöltése során a hormontípusodra is fény derül, ami tovább optimalizálja, milyen táplálkozási forma mellett érheted el a bomba alakot és a jó közérzetet. Nőként a pajzsmirigy, agyalapi mirigy, mellékvese vagy petefészek típusok valamelyikébe tartozhatsz. (Értéke: 5.000Ft)

Általános Táplálkozási javaslat

Anyagcsere-típusodnak megfelelően egy általános leírást kapsz arról, hogyan étkezz, mire figyelj, hogy anyagcseréd, és ezáltal testsúlyod is helyre állhasson. Külön felsorolásra kerül, milyen ételeket érdemes kerülnöd, és melyeket fogyaszthatsz bátran továbbra is. (Értéke: 10.000Ft)

Hormontípus szerinti táplálkozási javaslat

Kapsz egy listát azokról az ételekről is, melyek erősen stimulálhatják domináns mirigyed, így kedvezőtlenül befolyásolhatják anyagcsere-folyamataidat. Ha ezen ételeket csak mértékkel fogyasztod, könnyebben éred el egészséges testsúlyod. (Értéke: 5.000Ft)

Egy rád szabott étrend esetében nem kínoz majd folyton az éhség, nem kapnak el falási rohamok. Az életed már nem az evés körül fog forogni. Energikus, kiegyensúlyozott és felszabadult leszel, és végre az életed más területeire helyezheted a fókuszt.

Az alábbiakban láthatod, hogy a fenti 4 szolgáltatás mellett még mi mindent tettem bele a Start BASIC, PREMIUM és VIP csomagokba, hogy támogathassalak téged a sikeres alakformálásban.

A nagyobb csomagok a kisebb csomagok összes bónuszát tartalmazzák!

A FemKraft Start BASIC csomag bónuszai​

7+7 napos menüjavaslat

Hogy biztosan jól és könnyedén startolj, a fent felsorolt táplálkozási javaslatokon felül két heti menütervet is küldök neked. Így biztos lehetsz majd abban, hogy a megfelelő ételekkel indítod az életmódváltásodat.
Értéke: 5.000Ft

Táplálkozási napló

A táplálkozási napló jó társad lesz a kérdőív kitöltésében. Később pedig segítségedre lehet abban, hogy megfigyelhesd, az új étrended hatására hogyan alakul közérzeted, így könnyen testre szabhatod majd az étkezéseid. Értéke: 5.000Ft

Hogyan kezdjem?

Hogy a sok információ között ne vesszen el a lényeg, egy rövid videóban elmagyarázom, miként tudod jól felhasználni a kapott segédanyagokat. A videó hanganyagát külön is meghallgathatod, akár munka vagy vezetés közben, egy podcast formájában. Értéke: 5.000Ft

Neked ajánlom, ha:

A Start Premium csomag extra bónuszai (4 hetes program keretében)

A Start PREMIUM csomag a Start BASIC csomag bónuszait is tartalmazza!

Receptek

Táplálkozásod beállítását segítő, egyszerűen elkészíthető menük minden alkalomra! 30+ reggeli és vacsora recept, és több mint 10 alternatív ebéd recept, mely segít téged a táplálkozásod beállításában. Hagyományos ízek, édes és sós variációk egyaránt megtalálhatóak a gyűjteményben! Kipróbált receptek, kevés reform alapanyaggal. Értéke: 3.000Ft

Heti kérdezz-felelek

Tapasztalatból tudom, hogy rengeteg kérdés merül majd fel benned, ahogyan a megvalósítás lépcsőfokain haladsz előre. Ilyenkor óriási előny, ha ezeket a kérdéseket egy hozzáértő és tapasztalt segítő válaszolja meg neked, hogy ne térj le a sikeredhez vezető útról. 4 héten át heti egy alkalommal találkozunk, és megválaszolom a kérdéseidet. Így annak a esélye is nagyobb, hogy nem adod fel út közben. Értéke: 20.000Ft

Új lendület e-book

Ez a munkafüzettel kombinált e-book feltárja az életmódváltók leggyakoribb hibáit, és konkrét tippekkel segít neked abban, hogy te már ne kövesd el őket. Munkafüzet is tartozik hozzá, hogy elmélyíthesd a könyvben olvasottakat. Tökéletes alapozás egy sikeres és tudatos életmódváltáshoz.
Értéke: 4.990Ft

"Beszólás-kezelő" kurzus

Talán már te is tapasztaltad: a környezeted a legtöbb esetben sajnos negatívan reagál az életmódváltásodra. Beszólnak, értetlenkednek, megkérdőjelezik a döntéseidet, ezzel a viselkedésükkel pedig demotiválnak. A Beszólás-kezelő kurzus segít megérteni, milyen pszichés okok állnak a „beszólogatások” mögött, és megtanít, hogyan kezeld ezeket a kellemetlen helyzeteket. Értéke: 10.000Ft

Neked ajánlom, ha:

A START VIP csomag extra bónuszai (8 hetes program, a jelentkezők száma limitált)

A Start VIP csomag a Start BASIC és Start PREMIUM csomagok bónuszait is tartalmazza!

4x30 perc konzultáció

A VIP csomag különlegessége, hogy 4 alkalommal személyesen is találkozunk az online térben. Ekkor nem csak a kérdéseidet válaszolom meg, de én is teszek fel neked irányított kérdéseket, melyek segítségével olyan életmódtanácsokkal látlak el, amelyek jelentősen megkönnyítik és leegyszerűsítik a dolgod. Ez a 4 alkalom a garancia arra, hogy az életmódváltásod igazán sikeres és tartós lesz! Értéke: 44.000Ft

Online mentorálás

Mit mivel ehetsz, mikor, mennyit? Hogyan használd az egyes alapanyagokat, mit hol szerezz be? Vajon mit jelez a tested? Melyik étel okozhatta a puffadást, hasmenést, székrekedést? Lehet, hogy ételallergia vagy IR van a háttérben? A 8 héten át tartó mentorlás során egyik kérdéseddel sem maradsz egyedül! Személyre szabott válaszokat kapsz, amik a te egészségi állapotodhoz és élethelyzetedhez igazodnak majd. Értéke: 40.000Ft

Motiváció kurzus

Attól tartasz, hogy nem leszel elég kitartó, és nem tudod sikeresen végig csináld a programot? Ez teljesen kizárt! Lehet az életmódváltás, táplálkozási szokásaid megváltoztatása, sport, munka, tanulás, vagy bármilyen más életterület, ez a modul segítségedre lesz, hogy egy teljesen más oldalról közelítsd meg feladataid, teendőid. A kurzus elvégzése után a motiváció nem egy gyorsan elkopó eszköz lesz a kezedben, hanem örök társad az életedben. Értéke: 19.000Ft

egyéni étrend

Fontos, hogy táplálkozásod teljesen magadra tudd szabni, ezáltal elérhesd a vágyott alakod, és megőrizd egészséged. Gyakran az igazán apró, rejtett részletekben rejlik a megoldás, mely végül a sikerhez vezet! Hogy biztosan a téged szolgáló ételeket építhesd be az étkezéseidbe, 2 teljesen személyre szabott heti étrendet állítok neked össze: az elsőt a 3., a másodikat 6. hét folyamán. Ennek az eredménye pedig: Ég veled puffadás, Isten hozott lapos has! Értéke: 20.000Ft

Neked ajánlom, ha:

Bemutatom neked Zsanit, aki épp a legutóbbi Start VIP program végén jár. így néz ki most:

Zsani 2022. január végén döntött a Start VIP csomag mellett. A szükséges előzetes tennivalók (teszt kitöltése, célok meghatározása, közös konzultációk) és egy alapos mentális felkészülés után február 20-án kezdte el ténylegesen a megvalósítást.

Zsani az egyik legnehezebb feladatra vállalkozott: egy eleve sportos életmód és tudatos étkezés mellett, túlsúly nélkül szeretett volna még tovább formálni magán, és bizonyos egészségügyi problémáit is meg szerette volna oldani a program segítségével.

Zsani 170cm magas, induláskor 63kg volt. Miután beszélgettünk, megtudtam, hogy bár a BMI szerint neki egy teljesen egészséges testsúlya van, ő mégsem érzi magát így igazán jól. Gyakran puffad, fáj a hasa, emésztési gondjai vannak. A fő célunk tehát az egészségi állapotának javítása volt, és hogy ő komfortosan érezze magát a testében.

Az eredmény 5 hét után: – 4kg, lapos has, jó közérzet, a nassolás utáni vágy felszámolása, egy mosolygó Zsani és egy büszke férj! 🥰

Ki vagyok és miért bízhatsz bennem?

Frankó Mártának hívnak, szakképzettséggel rendelkező táplálkozási tanácsadó és edző, emellett feleség és édesanya vagyok. Bár általános iskolában ki nem állhattam a tesi órákat, az élet fura fintora huszonéves koromban mégis a sport fele sodort. Egészségügyi okokból kezdtem el edzeni, majd egyre mélyebbre ástam magam a táplálkozástudományba is, hogy eleinte saját, majd idővel mások egészségén, életminőségén is javíthassak.

A munkám a hivatásom is egyben: változásra vágyó nőket támogatok életmódváltásukban, hogy csinosabbá és magabiztosabbá válhassanak. Mindezt már sok évnyi tapasztalattal a hátam mögött, szívvel-lélekkel és szakmai alapossággal teszem.

Érdekel, milyen szemléletmóddal dolgozom? Nézd meg a velem készült interjút az alábbi YouTube csatornán:

Mikor válaszd a FemKraft Start csomagokat?

Te tudtad?

A táplálkozási szakemberek az anyagcseretípusok meghatározásához és az ennek megfelelő étkezési javaslatok összeállításához a William L. Wolcott nevéhez köthető Metabolic Typing módszert alkalmazzák. Ennek köszönhetően nem pusztán a testsúly optimalizálható: ez a módszer betegek ezreit segíti a gyógyulás felé világszerte.

Válaszd ki a NEKED VALÓ START csomagot!

 • Start BASIC csomag 45.000Ft
 • Receptek 3.000 Ft
 • Új lendület e-book 4.990 Ft
 • Heti 1x közös élő kérdezz-felelek 4 héten át 20.000 Ft
 • "Beszólás-kezelő" kurzus 10.000 Ft
 • A csomag ÖSSZÉRTÉKE: 82.990 Ft

Ára: 44.900Ft

Early bird kedvezmény: 2022. április 22. éjfélig 34.900 Ft!

Helyek száma LIMITÁLT!

 • Start PREMIUM csomag 82.990 Ft
 • Motiváció kurzus 19.000 Ft
 • személyre szabott étrend 20.000 Ft
 • 4x30perc személyes konzultáció 44.000 Ft
 • folyamatos online mentorálás 8 héten át 40.000 Ft
 • A csomag ÖSSZÉRTÉKE: 205.990 Ft

Ára: 109.900Ft

Early bird kedvezmény: 2022. április 22. éjfélig 89.900 Ft!

A csomagok csak korlátozott ideig, 2022. április 26. (kedd) éjfélig elérhetőek! Ne maradj le róluk!  Részletekért KATTINTS IDE.

Még hezitálsz? Nincs mit veszítened! Garanciát vállalok a sikerre!

Amint láthattad, csomagajánlataim jelentősen túlmutatnak egy szimpla diétán. Azt szeretném, ha tényleg elérhetnéd a számodra kényelmes testsúlyt, javulna az életminőséged, és ehhez minden tőlem telhető támogatást igyekszem megadni neked. 

Az elmúlt évek ügyféltapasztalatai alapján teljesen biztos vagyok benne, hogy ha velem tartasz és megfogadod a tanácsaimat, végre valódi sikereket és eredményeket fogsz elérni!

Ezeket a GARANCIÁKAT biztosítom számodra!

Mivel tudom, hogy milyen magas minőségű szolgáltatást nyújtok neked – és mindezt tiszta szívvel teszem -, ezért bátran vállalom, hogy ha nem azt kapnád, mint amit ígértem, vagy semmilyen eredményt nem tudnál elérni a csomagok nyújtotta módszerek alkalmazása által, az általad befizetett teljes összeget visszatérítem neked! Így nem kockáztatsz semmit, de rengeteget nyerhetsz, ha te is csatlakozol!

Elfoglalt vagy, megértelek, hogy nincs napi több extra órád csak úgy különböző tevékenységekre. Éppen ezért igyekeztem a csomagokat úgy összeállítani, hogy az ne igényeljen tőled sok időráfordítást. Az életmódreformmal járó új „feladataid” átlagosan nem fogják meghaladni a napi 20 percet!

Bár a program maga nem filléres – a minőségnek mindig ára van – de hosszú távon garantáltan költséghatékony! Nem kell személyi edzőt és/vagy terembérletet fizetned, és nem kell megvásárolnod mindenféle drága étrend-kiegészítőt sem ahhoz, hogy garantált lehessen a siker!

Mit mondanak rólam mások?

Már csak ennyi időd maradt, hogy TE is csatlakozz a programhoz:

Days
Hours
Minutes
Seconds

Megéri gyors döntést hoznod! 2022. április 22. péntek éjfélig az alábbi, extra kedvezményes áron juthatsz a FemKraft START csomagokhoz!

Start BASIC

24.900
Ft
 • anyagcseretípus meghatározás
 • hormontípus meghatározás
 • táplálkozási javaslatok (PDF)
 • 7+7 napos menüjavaslat
 • táplálkozási napló
 • Hogyan kezdjem? (videó+audio)
 • Receptek
 • Új lendület e-book
 • heti 1x élő közös kérdezz-felelek
 • "Beszólás-kezelő" kurzus
 • Motiváció kurzus
 • 4x30 perces személyes konzultáció
 • személyre szabott étrend
 • folyamatos online mentorálás

Start Premium

4 hét 44.900
Ft
 • anyagcseretípus meghatározás
 • hormontípus meghatározás
 • táplálkozási javaslatok (PDF)
 • 7+7 napos menüjavaslat
 • táplálkozási napló
 • Hogyan kezdjem? (videó+audio)
 • Receptek
 • Új lendület e-book
 • heti 1x közös élő kérdezz-felelek
 • "Beszólás-kezelő" kurzus
 • Motiváció kurzus
 • 4x30perc személyes konzultáció
 • személyre szabott étrend
 • folyamatos online mentorálás

Start VIP

8 hét 109.900
Ft
 • anyagcseretípus meghatározás
 • hormontípus meghatározás
 • táplálkozási javaslatok (PDF)
 • 7+7 napos menüjavaslat
 • táplálkozási napló
 • Hogyan kezdjem? (videó+audio)
 • Receptek
 • Új lendület e-book
 • heti 1x közös élő kérdezz-felelek
 • "Beszólás-kezelő" kurzus
 • Motiváció kurzus
 • 4x30perc személyes konzultáció
 • személyre szabott étrend
 • folyamatos online mentorálás
Limitált!

Hozz egy helyes szuper biztos döntést magadért és rendeld meg az egyik FemKraft START csomagot MOST!

Maradtak még kérdéseid?

Itt talán választ kapsz rájuk!

Ha a FemKraft START csomagotk közül választasz, a megfelelő gombra kattintva eljutsz egy biztonságos megrendelési felülethez. Itt megadod a megrendeléshez szükséges adataidat, és választhatsz, hogy bankkártyával, vagy banki átutalással szeretnél-e fizetni.

Bankkártyás fizetésnél automatikusan megkapod a visszaigazolást és számlát e-mailben, míg banki átutalás esetén a számla kiállítása manuálisan történik. Ez utóbbi esetben akár több óra is eltelhet, míg megérkezik hozzád e-mailben a számla, amin megtalálhatod a fizetéshez szükséges adatokat.

Figyelem: Nagyon fontos, hogy egy általad valóban használt, aktív e-mail címet adj meg a megrendelési felületen.

Figyeld a PROMÓCIÓK és a SPAM mappád is, mert bizonyos levelezőrendszerek automatikusan oda érkeztetik az új e-maileket. Ebben az esetben kérlek, hogy az e-mail címem ments el a címtáradba.

Figyelj arra is, hogy ne legyen tele a postaládád, különben előfordulhat, hogy nem tud hozzád megérkezni a levelem.

Igen.

Ebben az esetben 2 apró teendőd van:

1. a pénztárban, a számlázási adatokon túl kérlek egyértelműen tüntesd fel igényed a “Rendelési jegyzetek”  menüpontban (“Euróban szeretnék fizetni”), majd

2. válaszd a “Fizetés átutalássalopciót.

Ekkor a szolgáltatás ára az aktuális napi árfolyam szerint értelemszerűen átváltásra kerül, és erről fogok neked kiállítani egy számlát, amit sima banki átutalással kiegyenlíthetsz.

1. A beérkező megrendeléseket igyekszem 24 órán belül feldolgozni. Ez azt jelenti, hogy ha a fizetés átutalással opciót választottad, egy napon belül küldök neked e-mailben egy számlát a megrendelési összeggel és az utaláshoz szükséges adatokkal. A számla kiegyenlítésére 3 munkanap áll rendelkezésedre.

2. Ha beérkezett hozzám az átutalásod, vagy eleve bankkártyával fizettél, erről legkésőbb 24 órán belül visszaigazoló e-mailt kapsz.

3. A közös munkánk kezdetének időpontja 2022. április 28. Ezen a napon külön e-mailben rendelkezésedre bocsátom az online kérdőívet, az étkezési naplót a Start csomagodhoz kapcsolódó egyéb szükséges instrukciókkal, további teendők leírásával együtt.

A technika ördöge sosem alszik. 🙂 Ezért ha ezek az információk nem érkeznek meg hozzád a megrendelést követő 24 órában, kérlek nézd meg a promóciós és a spam mappádat is. Ha ott sem találod a szükséges infókat, írj nekem a frankomarta(kukac)femkraft.hu e-mail címre, és kiderítjük, mi lehetett a probléma.

Először is ki kell töltened az online kérdőívet, hiszen erre épül az anyagcsere- és hormontípusod meghatározása. Hogy biztosan ne halogasd a kérdőív kitöltését, egy kitöltési határidőt adok, amíg vissza tudod nekem küldeni kiértékelésre.

Ez a határidő: 2022. május 15. éjfél.

Így is szeretnélek motiválni, hogy komolyan vedd az egészséged és testi-lelki jóléted ápolását. Ha ezt követően küldöd be a kérdőívet, sajnos már nem fogom tudni kiértékelni, így nem tudod meg, milyen anyagcsere- és hormontípusba tartozol.

Amint online kitöltötted és egy kattintással elküldted nekem az e-mailben linkelt kérdőívet, én igyekszem azt 3 munkanapon belül kiértékelni. (A kiértékelést minden esetben személyesen én végzem, nem egy személytelen automata rendszer!)

Kiértékelés után megküldöm neked az anyagcsere- és hormontípusod, valamint a hozzájuk tartozó táplálkozási javaslat dokumentumot (pdf formátumban), menütervet, illetve a Hogyan kezdjem? modul anyagait is.

Ha a Start Basic csomagot választottad, akkor legkésőbb 2022. április 25-én e-mailben te is megkapod az induláshoz szükséges információkat.

Miután online kitöltötted a kérdőívet, én igyekszem azt 3 munkanapon belül kiértékelni, és megküldöm neked az anyagcsere- és hormon típusodhoz tartozó  táplálkozási javaslatokat, az összes egyéb bónuszoddal együtt.

A közös munkánk itt véget is ér: már minden eszköz a kezedben lesz ahhoz, hogy önállóan alkalmazd a leírtakat és sikeresen beállítsd táplálkozásodat.

Ha a Start Premium vagy VIP csomagot választottad, akkor 4 illetve 8 hétig közösen fogunk dolgozni a táplálkozásod beállításán.

A bónuszokat értelemszerűen nem kapod meg azonnal, hanem a 4 illetve 8 hetes program ütemének megfelelően fogom neked a rendelkezésedre bocsátani azokat.

Az ütemtervet úgy állítottam össze, hogy a kapott információs anyagokat legyen elég időd feldolgozni és fel tudj készülni azok gyakorlatba való átültetésére is.

Ha a VIP programot választottad, akkor az első konzultációnkra

Hogy biztosan ne halogasd a kérdőív kitöltését, egy kitöltési határidőt adok, amíg vissza tudod nekem küldeni kiértékelésre.

Ez a határidő: 2022. május 15. éjfél.

Így is szeretnélek motiválni, hogy komolyan vedd az egészséged és testi-lelki jóléted ápolását.

Ha ezt követően küldöd be a kérdőívet, sajnos már nem fogom tudni kiértékelni, így nem tudod meg, milyen anyagcsere- és hormontípusba tartozol.

A táplálkozásod rád szabott beállítását ettől függetlenül meg fogod tudni csinálni, mert ebben az esetben kiküldöm neked a vegyes anyagcseretípusba tartozó dokumentumokat. Az abban szereplő anyagcseretípusra jellemző általános ismeretek azonban nem biztos, hogy rád igazak lesznek, így nehezebb lesz megtalálnod a számodra optimális tápanyagarányokat.

Fontos: ha a Premium vagy VIP csomagot választottad, nem fog téged egyéb hátrány érni az elmaradt kérdőív miatt!

Az összes többi, adott csomagba tartozó szolgáltatásra igényt tarthatsz. Továbbra is részt vehetsz az online kérdezz-felelekben, illetve VIP csomag esetében a konzultációkon, mentoringon, és a kurzusok anyagához is hozzáférést fogsz kapni.

A menütervben és a táplálkozási javaslatokban nem szerepelnek extra bonyolultságú receptek. A fő hangsúly azon fekszik, melyek a számodra legmegfelelőbb alapanyagok, amikből bátran válogathatsz, és mik azok a makrotápanyag arányok, amikre figyelned érdemes egy-egy menüd összeállításakor. Ha ezt megértetted, kis gyakorlással könnyedén fogsz magadnak összeállítani rád szabott menüket.

Az általam kiküldött táplálkozási javaslatban sok tippet fogsz kapni, hogyan állítsd össze legoptimálisabban, és a lehető legkevesebb időráfordítással a napi étkezéseidet, így ez pár nap után már gyerekjáték lesz számodra!

A menütervben és táplálkozási javaslatokban különféle ételek szerepelnek, lehetőleg változatos alapanyagokból. Ez nem azt jelenti, hogy az alapanyagok egytől-egyig drágák, de eddig csak tésztán, rizsen és kenyéren éltél, akkor az új és egészségesebb táplálkozási szokásaiddal járó költségeid bizonyára magasabbak lesznek.

A minőségi alapanyagokat fillérekért sehol sem fogod tudni beszerezni, azonban nem is kell majd annyit enned, mint korábban ettél. Egy rád szabott étrend esetében nem kínoz majd folyton az éhség, nem kapnak el falási rohamok sem a nap végén, az életed már nem az evés körül fog forogni. Energikus, kiegyensúlyozott és felszabadult leszel, és végre az életed más területeire helyezheted a fókuszt.

Nem.
A FemKraft START csomag egy általános ajánlást ad a táplálkozási szokásaid reformjához, ezért nem tartalmaz személyre szabott mikrotápanyag tanácsadást.

Az, hogy számodra milyen táplálékkiegészítők volnának javasoltak, csak egy alapos előzetes felmérés (egészségügyi állapotfelmérés, esetenként laboreredmények elemzése, szakorvosok bevonása) után személyes tanácsadás keretében van módom megállapítani.

Az a kifejezés, hogy KELL, igen erős, én szívesebben használnám az AJÁNLOTT szót. 🙂
Az anyagcseretípusod és hormontípusod együttesen adják majd meg erre a kérdésre a választ ajánlás formájában. 

Jó hír: a Metabolic Typing módszer egyik fontos összetevője, hogy a megadott keretek között magad formálhatod, finomíthatod a táplálkozásodat, megfigyelve tested reakcióit az új étkezési szokásaidra. Éppen ezért nincs kötelező napi 5x étkezés, sem kalóriaszámolás, ami nagyban megkönnyíti a napi rutint.

NEM.

Bár rengeteg táplálkozási tanácsadó ragaszkodik a mérleghez, én a folyamatos méregetést és számolást teljesen természetellenesnek tartom, ezért alapvetően nem szoktam ajánlani*.
Amit azonban fontosnak tartok:

 • megtanulni, mik azok  a makrotápanyagok
 • megérteni, hogy nem csak a kalóriaérték számít
 • megtudni, milyen arányban lehet jó nekünk a makrotápanyagokat fogyasztani
 • hogyan tudjuk praktikusan, a konyhamérleg folyamatos használata nélkül összeállítani a menüinket, hogy a számunkra megfelelő arányban tartalmazzák a makrotápanyagokat, és egész nap energiával lássanak el bennünket

(*Kivétel ez alól, ha a pontos mérésekre egészségügyi szempontból, vagy profi sportolóknál a teljesítményfokozás ill. regeneráció miatt erre kifejezetten szükség van, hogy megkapják a számukra elengedhetetlenül fontos tápanyagokat.)

Tudom, hogy ez számodra fontos információ, és szeretnél rá pontos választ kapni. Megértelek, ugyan akkor már most arra kérlek: legyél türelmes magaddal, a testeddel!

Ellentétben sok jól hangzó hirdetéssel, én nem szeretek konkrét számszerű kijelentéseket, jóslatokat tenni, ki mennyi idő alatt mennyi kilót ad le. Elmondom azt is, miért.

Megtapasztaltam, hogy bár a biológiai alapok azonosak, minden emberi szervezet egyedi, és sajátos módon reagál az őt ért változásokra. E mellett olyan sok tényezős egy életmódváltás kivitelezése, hogy senki nem tudja megjósolni, mi lehet majd egy egészséges és természetes folyamat kimenetele.

Tapasztalataim szerint van, akinek már 1-3 hét után megindulnak a felesleges kilók, míg olyannal is találkoztam, akinek másfél hónap kellett hozzá. Ez nagyban függ attól, hogy kinél mióta áll fenn az adott túlsúly, mekkora a túlsúly (nagyobb túlsúlyból könnyebb fogyni) és milyen az aktuális egészségi állapota (vannak-e betegségei), életmódja (sportol-e, dohányzik-e stb).

Amit azonban megnyugtatásul mondhatok: a számodra megfelelő táplálkozás beállításával az eredmények garantáltan jönni fognak! Már pár nap után érezni fogod a változást: jobb közérzet, optimális emésztés, több energia! A tudatos és rád szabott táplálkozással pedig a felesleges kilóktól is meg fogsz tudni szabadulni!

FONTOS! Bármilyen diétába is vágj bele, ha valamiért még 3 hónap után sem jönnek az eredmények, ki kell deríteni, milyen ok lehet a háttérben. (Ez lehet pl. ételintolerancia, ételallergia, még ki nem derített betegség, hiányállapot, rosszul kivitelezett diéta stb., a sor hosszú.)

Ebben az esetben mindenképpen javaslom táplálkozási szakember felkeresését, aki segíteni fog neked túljutni az elakadásodon, és elérni az egészséges, optimális testsúlyodat.

Ha úgy érzed, a kapott információk, instrukciók, segédanyagok ellenére is még maradtak benned nyitott kérdések, fordulj hozzám bizalommal. Személyes online tanácsadás keretében tudok neked segíteni elakadásaidban, hogy zökkenőmentes lehessen az életmódváltásod, és elérhesd a vágyott alakot.

További információkért keress fel a frankomarta(kukac)femkraft.hu e-mail címen. Szeretettel várom leveled.

Mit üzen neked Zsani?

Mi volna az az egy szó, amivel jellemeznéd a programot?
Professzionális 👌

Ajánlanád Mártát és a programját másoknak is?
Mindenképpen. Márti segít az anyagcsere- és hormontípus meghatározásában és utána megkapjátok a szükséges útmutatást, hogy kezetekbe vegyétek az átalakulásotokat.

Mit üzensz azoknak, akik még vacillálnak, hogy érdemes volna-e belevágniuk a FemKraft Életmódreformba Frankó Mártával?
Mindenki maga tudja, milyen céljai vannak, milyen egészségügyi problémákra keres megoldást és persze az sem utolsó szempont, hogy a pénztárca mit enged meg.

Ez utóbbi erősen befolyásolhatja a döntést, de igazából ha beválik Márti módszere (nálam nagyon úgy tűnik 😊), és eléred a célod, akkor megérte egyszer megtenni a befektetést mind anyagilag, mind a ráfordított idővel.

Ha szeretsz önállóan kialakítani/kitapasztalni dolgokat és még kicsit kreatív is vagy, akkor ez a program számodra a megfelelő! Pontos instrukciókat követve, mégis viszonylag nagy mozgásteret hagyva, folyamatos
támogatással magad alakítod az étkezéseidet.

A "Beszólás-kezelő" kurzus, amire minden életmódváltónak szüksége lenne...

A sikeres életmódváltás egyik elengedhetetlen feltétele, hogy képes vagy meghozni a szükséges döntéseket. Elolvashatsz ezeregy tippet és ötletet, ha nem köteleződsz el táplálkozásod reformja mellett és nem teszel konkrét, célirányos lépéseket magadért, akkor a csinosabb alak és jobb közérzet csak álmodozás marad. Garantáltan sikeres akkor lesz életmódváltásod, ha azt komolyan veszed, és nem állsz meg az ingyenes anyagok olvasása mellett.

Hogy segítsek neked a döntésben, most hozok neked egy különleges egyben hasznos ajándékot!

Rendeld meg a FemKraft START csomagot korán kelő kedvezménnyel 2022. január 23. (vasárnap) éjfélig, és ingyenesen részt vehetsz a szuper hasznos online “Beszólás-kezelő” kurzusomon!

Mi a szösz az a "beszólás-kezelő" kurzus?

Az életmódváltással járó változások egyébként is kihívást jelentenek, és a helyzeted gyakran még a legközelebbi hozzátartozóid sem igazán értik meg. A folyamatos piszkálódás, értetlenkedés, szándékosan a „tiltott ételekkel” való kínálgatás extra nehézséget okozhat: feszültséget generál és elbizonytalanítj, hogy valóban a helyes úton jársz-e.

Hogyan lehet erre lelkileg felkészülni? Hogyan lehet ezeket a szeretteinktől, környezetünktől érkező beszólásokat, értetlenkedéseket jól és hatékonyan kezelni? Pontosan erre ad megoldást ez az ajándék kurzus!

Milyen szupererővel leszel gazdagabb, ha részt veszel a "beszólás-kezelő" kurzuson?

Ha éppen nem érsz rá az online alkalmon élőben részt venni, a közel 2 órás kurzus anyagát később is bármikor visszanézheted! Ilyen egyedülálló mentális felkészítő kurzussal sehol máshol nem találkozhatsz!