FemKraft RESTART

Egyedi ajánlat!
Csatlakozási lehetőség a FemKraft Start PREMIUM csomag 4 hetes mentorprogramjához.

Mikor ajánlom neked a RESTART lehetőséget:

  • ha egyedül mégsem boldogultál a FemKraft START csomag gyakorlati megvalósításával,
  • ha megpróbáltad végigvinni a táplálkozás-beállítást, de nem úgy sikerült, ahogy remélted
  • esetleg eddig elodáztad azt, hogy ténylegesen élj is a csomag adta lehetőséggel

Segíteni szeretnék neked, hogy most végre továbbléphess! Csatlakozhatsz a hamarosan induló FemKraft Start PREMIUM program résztvevőihez, akiknek 2022. május 9-től heti 1 alkalommal 4 héten át live online kérdezz-felelek alkalmat fogok tartani. Akár az online alkalmon, akár előtte írásban is felteheted nekem a kérdéseidet, elakadásaidat, amikre választ kapsz a heti Zoom-meetingen. Ha nincs időd részt venni a meetingen, akkor se aggódj: felveszem az alkalmat és utólag is visszanézheted.

A RESTART csomaggal jogosultságot szerzel a FemKraft Megvalósító Klub FB zárt csoportba való csatlakozásra is, ahol a program idejére csak és kizárólag a FemKraft módszert alkalmazó Premium és VIP ügyfeleim kapnak helyet. Közösségben visszanyerheted a motivációd és végre tényleg új formába hozhatod magad. Nyárra már magabiztosabban bújhatsz bele a fürdőruhádba, bikinidbe.

Extra bónusz: recepteket is kapsz reggeli, ebéd és vacsora ötletekkel, amikkel egyszerűbbé, színesebbé és élvezetesebbé teheted az életmódváltásod! 30+ reggeli és vacsora recept, és több mint 10 alternatív ebéd recept vár rád ebben a kedvező árú csomagban.

A FemKraft RESTART csomag alapára: 23.000Ft

Kedvezményesen megvásárolható: 2022. április 29. péntek éjfélig.

Szeretettel látlak Téged is!

Csatlakozási lehetőség kizárólag a FemKraft START csomag 2022. januári vásárlói számára adott!

23,000 Ft