Már csak ennyi időd maradt, hogy TE is csatlakozz a programhoz:

nap
óra
perc
másodperc

Szabadulj meg zavaró kilóidtól és legyél újra csinos, energikus, magabiztos nő!

FemKraft START csomagok

Franko Márta

Akkor a FemKraft START csomagok pont neked valók!

Hová juthatsz el és mire számíthatsz, ha te is csatlakozol?

Most minden adott hozzá, hogy végre te is elérd a vágyott alakot! Velem tartasz?

A WEBINÁR után...

Talán már te is másképp tekintesz az életmódváltásra, mint korábban. Remélem sikerült neked bemutatnom egy teljesen más szemléletmódot, ami pozitív változást fog hozni az életedbe.

Már érted, mik lehettek eddigi sikertelenséged okai, és látod, hogy egy kis támogatással te magad is képes vagy elérni egy csinos, magabiztos megjelenést és jobb közérzetet.

Megismerhetted az általam alkalmazott módszer alapköveit, és betekintést nyerhettél abba is, hogy ez a módszer valóban működik. Láthattál pár olyan hozzád hasonló életszituációban lévő nőt, anyát, akik a módszer segítségével gyönyörű sikereket értek el, mindenféle önsanyargatás, napi több órás főzőcskézés, vagy drága étrend-kiegészítők megvásárlása nélkül is.

Frankó Márta

Gondolj bele, hol tartanál most, ha már a legelső életmódváltó próbálkozásod során egy működő, hatékony, egészségközpontú életmódprogramot választottál volna?

Miért mások a FemKraft Start csomagok?

A különböző hangzatos “fogyiprogramokkal” tele a padlás! A FemKraft Start csomagok szerencsére mentesek az amatőr és személytelen, csak a pénztárcádra utazó, vagy egészségromboló módszerektől. Itt ugyanis…

Az alábbi start csomagok biztosítják számodra a stresszmentes fogyást

Azt tapasztaltam, hogy pusztán a sok-sok információ nem sokat ér, ha nem kapunk segítséget hozzá, hogyan is tudnánk azt hatékonyan átültetni a gyakorlatba.

Nagyon szeretnék segíteni, hogy tényleg sikeres lehessen az életmódváltásod és végre csinosan és magabiztosan egy egészségesebb, boldogabb életet élhess. Éppen ezért 2 csomagajánlatot készítettem neked: egy Basic csomagot, valamint egy 4 hetes Premium programot!

Start BASIC

Egyszeri szolgáltatás. Jó választás, ha már rutinos életmódváltó vagy, és csak egy kis iránymutatásra van szükséged a sikerhez.

Start PREMIUM

4 hetes program. Ha végre igazi eredményeket szeretnél, és szükséged van hozzá egy szakértő mentorra, aki az úton tart.

Mindkét csomag tartalmazza a következőket:

Anyagcseretípus meghatározás

Miután kényelmesen kitöltöttél egy online kérdőívet, az általad megadott válaszokat kielemezve a Metabolic Typing módszer segítségével meghatározom anyagcsere-típusodat. Megtudhatod, hogy a szénhidrát, a fehérje, vagy a vegyes anyagcsere típusba tartozol-e. (Értéke: 10.000Ft)

Hormontípus meghatározás

Az online kérdőív kitöltése során a hormontípusodra is fény derül, ami tovább optimalizálja, milyen táplálkozási forma mellett érheted el a bomba alakot és a jó közérzetet. Nőként a pajzsmirigy, agyalapi mirigy, mellékvese vagy petefészek típusok valamelyikébe tartozhatsz. (Értéke: 5.000Ft)

Általános Táplálkozási javaslat

Anyagcsere-típusodnak megfelelően egy általános leírást kapsz arról, hogyan étkezz, mire figyelj, hogy anyagcseréd, és ezáltal testsúlyod is helyre állhasson. Külön felsorolásra kerül, milyen ételeket érdemes kerülnöd, és melyeket fogyaszthatsz bátran továbbra is. Ezen felül kezedbe adom azt a módszertant is, amivel teljesen magadra szabhatod a táplálkozásod. (Értéke: 29.000Ft)

Hormontípus szerinti táplálkozási javaslat

Kapsz egy listát azokról az ételekről is, melyek erősen stimulálhatják domináns mirigyed, így kedvezőtlenül befolyásolhatják anyagcsere-folyamataidat. Ha ezen ételeket kihagyod a táplálkozásodból, vagy legalább is mértékkel fogyasztod, könnyebben éred el egészséges testsúlyod. (Értéke: 5.000Ft)

Frankó Márta

Egy rád szabott étrend esetében nem kínoz majd folyton az éhség, nem kapnak el falási rohamok. Az életed már nem az evés körül fog forogni. Energikus, kiegyensúlyozott és felszabadult leszel, és végre az életed más területeire helyezheted a fókuszt.

Az alábbiakban láthatod, hogy a fenti 4 szolgáltatás mellett még mi mindent tettem bele a Start BASIC és PREMIUM csomagokba, hogy támogathassalak téged a sikeres alakformálásban.

A FemKraft Start BASIC csomag bónuszai​

7+7 napos menüjavaslat

Hogy biztosan jól és könnyedén startolj, a fent felsorolt táplálkozási javaslatokon felül két heti menütervet is küldök neked. Így biztos lehetsz majd abban, hogy a megfelelő ételekkel indítod az életmódváltásodat.
Értéke: 5.000Ft

Hogyan kezdjem?

Hogy a sok információ között ne vesszen el a lényeg, egy rövid videóban elmagyarázom, miként tudod jól felhasználni a kapott segédanyagokat. A videó hanganyagát külön is meghallgathatod, akár munka vagy vezetés közben, egy podcast formájában. Értéke: 10.000Ft

Táplálkozási napló

A táplálkozási napló jó társad lesz a kérdőív kitöltésében. Később pedig segítségedre lehet abban, hogy megfigyelhesd, az új étrended hatására hogyan alakul közérzeted, így könnyen testre szabhatod majd az étkezéseid. Értéke: 5.000Ft

Új lendület e-book

Ez a munkafüzettel kombinált e-book feltárja az életmódváltók leggyakoribb hibáit, és konkrét tippekkel segít neked abban, hogy te már ne kövesd el őket. Munkafüzet is tartozik hozzá, hogy elmélyíthesd a könyvben olvasottakat. Tökéletes alapozás egy sikeres és tudatos életmódváltáshoz.
Értéke: 5.000Ft

Neked ajánlom, ha:

A Start Premium csomag extra bónuszai (4 hetes program keretében)

A Start PREMIUM csomag a Start BASIC csomag bónuszait is tartalmazza!

Receptek

Táplálkozásod beállítását segítő, egyszerűen elkészíthető menük minden alkalomra! 30+ reggeli és vacsora recept, és több mint 10 alternatív ebéd recept, mely segít téged a táplálkozásod beállításában. Hagyományos ízek, édes és sós variációk egyaránt megtalálhatóak a gyűjteményben! Kipróbált receptek, kevés reform alapanyaggal. Értéke: 5.000Ft

Privát FB csoport

Egy biztonságos zárt teret fogok biztosítani számodra, ahol hozzád hasonló elszánt nőkkel együtt haladhatsz a célod fele. Megoszthatjátok saját receptjeiteket, tapasztalataitokat, vagy kérdezhettek egymástól egy zárt, biztonságos térben, trolloktól mentesen. Természetesen én is ott leszek veletek, hogy egy-egy aktuálisan felmerülő kérdésedet megválaszolhassam. Értéke: 10.000Ft

Kérdezz-felelek

Tapasztalatból tudom, hogy rengeteg kérdés merül majd fel benned, ahogyan a megvalósítás lépcsőfokain haladsz előre. Ilyenkor óriási előny, ha ezeket a kérdéseket egy hozzáértő és tapasztalt segítő válaszolja meg neked, hogy ne térj le a sikeredhez vezető útról. 4 héten át heti egy alkalommal találkozunk, ahol minden kérdésedre választ kapsz. Soha nem fogod magad egyedül érezni; ha elbizonytalanodnál, fordulhatsz hozzám bizalommal! Értéke: 40.000Ft

"Beszólás-kezelő" kurzus

Talán már te is tapasztaltad: a környezeted a legtöbb esetben sajnos negatívan reagál az életmódváltásodra. Beszólnak, értetlenkednek, megkérdőjelezik a döntéseidet, ezzel a viselkedésükkel pedig demotiválnak. A Beszólás-kezelő kurzus segít megérteni, milyen pszichés okok állnak a „beszólogatások” mögött, és megtanít, hogyan kezeld hatékonyan ezeket a kellemetlen helyzeteket, hogy életmódváltásod zavartalan lehessen. Értéke: 19.000Ft

Progresszív izomrelaxáció

Ez a bónusz hanganyag egy izomrelaxációs gyakorlatsort tartalmaz, melyet ha heti rendszerességgel végzel, rengeteg pozitív hatását élvezheted. Sportterapeutaként gyakran alkalmaztam pácienseimnél. A gyakorlatok egyszerűek, nem igényelnek semmilyen különleges eszközt, sem fizikai erőnlétet, mégis azonnali eredményt hoznak. Jó szívvel ajánlom a napi stressz és nyugtalanság tudatos kezeléséhez, ellazuláshoz, feszültségoldáshoz. Értéke: 15.000Ft

Neked ajánlom, ha:

Teodóra, egy 3 gyermekes édesanya ilyen eredményt ért el 8 hét alatt, a FemKraft Start Basic program segítségével 😍

Elotte

2022. március közepe

Teo_utana

2022. május eleje

Teodóra 2022. március közepén kezdte az életmódváltást. Már nem érezte jól magát a bőrében, mindenképp változtatni akart. Tudta, hogy ezért azonban neki kell megtenni a szükséges lépéseket, így belevágott.

Teodóra az alábbi problémákra szeretett volna megoldást találni: felfújtság érzet, úszógumi szerű hízás, fáradékonyság. Végre ő is jól akart lenni, és büszkén odaállni a tükör elé.

Az útmutatásaimat követve, javaslataimat az ő saját életszituációjára és egyéni igényeihez igazítva már 2 hét után komoly változásokat tapasztalhatott. Ezek a pozitív eredmények további motivációt adtak neki a folytatáshoz.

Teodóra tapasztalatai:A folytonos fáradtság elmúlt. Már az édesség utáni sóvárgás sincs. Reggel frissen kelek, és nem úgy mint akit agyonvertek.”

“Hogy érzem magam? Mint kb. 14 évvel ezelőtt, a várandósságok előtt, mikor energikus voltam. Most vékonynak, vonzónak érzem magam.” 🥰

Ki vagyok és miért bízhatsz bennem?

Frankó Mártának hívnak, szakképzettséggel rendelkező táplálkozási tanácsadó, emellett feleség és édesanya vagyok. Bár általános iskolában ki nem állhattam a tesi órákat, az élet fura fintora huszonéves koromban mégis a sport fele sodort. Egészségügyi okokból kezdtem el edzeni, lettem edző, majd egyre mélyebbre ástam magam a táplálkozástudományba is, hogy eleinte saját, majd idővel mások egészségén, életminőségén is javíthassak.

13 éve dolgozom együtt emberekkel egészségmegőrzés területén. Magyarországon olyan alternatív gyógyászati ágazatokat tanultam, mint a homeopátia, Schüssler arcdiagnosztika, valamint OKJ-s sportedzői szakképesítésem is van.

7 éve Németországban élek családommal. Korábban egy szakklinikán dolgoztam sportterapeutaként, majd további képzéseken vettem rész, többek között táplálkozási tanácsadói, D-vitamin coach és mikrotápanyag-tanácsadói szakképzéseken. Tapasztalatom és szaktudásom is igen széles sprektrumú, nálam biztonságban érezheted magad.

A munkám a hivatásom is egyben: a több önbizalomra és jobb közérzetre vágyó nőket támogatom életmódváltásukban, hogy csinosabbá, egészségesebbé és magabiztosabbá válhassanak. Mindezt nem pusztán sok évnyi tapasztalattal a hátam mögött, de szívvel-lélekkel és szakmai alapossággal teszem.

Akikre nagyon büszke vagyok:

Válaszd ki a NEKED VALÓ START csomagot!

VÁRJ MÉG! Ez nem minden!

Rendeld meg bármelyik FemKraft START csomagot 2022. július 8. (péntek) éjfélig és egy szuper MOTIVÁCIÓ KURZUST kapsz AJÁNDÉKBA!

Mire is jó a MOTIVÁCIÓ Kurzus?

Motiváció kurzus


Attól tartasz, hogy nem leszel elég kitartó, és nem tudod sikeresen végig csináld a programot? A Motiváció kurzussal ez teljesen kizárt! Ha esetleg már korábban is problémád volt a kitartásoddal, motivációddal, most itt a lehetőség, hogy ezen változtass!

MIBEN SEGÍT NEKED A MOTIVÁCIÓS KURZUS?

Lehet az életmódváltás, táplálkozási szokásaid megváltoztatása, sport, munka, tanulás, vagy bármilyen más életterület, ez a modul segítségedre lesz, hogy egy teljesen más oldalról közelítsd meg feladataid, teendőid, és örömmel láss neki a megvalósításnak.

MILYEN MÓDON VEHETEK RÉSZT A KURZUSON?

A kurzust online elérhető hanganyag és munkafüzet formájában teszem elérhetővé a számodra, melyet kisebb részekre bontottam, hogy könnyen végezhess egy-egy témakörrel. A hanganyagok mellé pdf formátumban kapod meg a munkafüzetet. Ezt ha szeretnéd kinyomtathatod és saját tempódban, kényelmesen kitöltheted.

HOVA JUTTAT EL A MOTIVÁCIÓ KURZUS?

A kurzus elvégzése után a motiváció nem egy gyorsan elkopó eszköz lesz a kezedben, hanem örök társad az életedben. Könnyen fogsz magadnak célokat kitűzni, és tisztán látod majd, milyen úton érheted el azokat. Megszabadulsz a rád nehezedő elvárások nyomasztó súlyától, és ehelyett a te saját értékrended szerint élhetsz majd.

Amennyiben 2022. július 8. (péntek) éjfélig megvásárolod valamelyik START csomagot, a Motivációs kurzust ajándékba kapod mellé! (A kurzus értéke: 29.000Ft)

Még hezitálsz? Nincs mit veszítened! Garanciát vállalok a sikerre!

Amint láthattad, csomagajánlataim jelentősen túlmutatnak egy szimpla diétán. Azt szeretném, ha tényleg elérhetnéd a számodra kényelmes testsúlyt, javulna az életminőséged, és ehhez minden tőlem telhető támogatást igyekszem megadni neked. 

Az elmúlt évek ügyféltapasztalatai alapján teljesen biztos vagyok benne, hogy ha velem tartasz és megfogadod a tanácsaimat, végre valódi sikereket és eredményeket fogsz elérni!

Ezeket a GARANCIÁKAT biztosítom számodra!

Mivel tudom, hogy milyen magas minőségű szolgáltatást nyújtok neked – és mindezt tiszta szívvel teszem -, ezért bátran vállalom, hogy ha nem azt kapnád, mint amit ígértem, vagy semmilyen eredményt nem tudnál elérni a csomagok nyújtotta módszerek alkalmazása által, az általad befizetett teljes összeget visszatérítem neked! Így nem kockáztatsz semmit, de rengeteget nyerhetsz, ha te is csatlakozol!

Elfoglalt vagy, megértelek, hogy nincs napi több extra órád csak úgy különböző tevékenységekre. Éppen ezért igyekeztem a csomagokat úgy összeállítani, hogy az ne igényeljen tőled sok időráfordítást. Az életmódreformmal járó új „feladataid” átlagosan nem fogják meghaladni a napi 20 percet!

Bár a program maga nem filléres – a minőségnek mindig ára van – de hosszú távon garantáltan költséghatékony! Nem kell személyi edzőt és/vagy terembérletet fizetned, és nem kell megvásárolnod mindenféle drága étrend-kiegészítőt sem ahhoz, hogy garantált lehessen a siker!

A csomagok csak korlátozott ideig, 2022. július 21. (csütörtök) 22:00 óráig elérhetőek! Ne maradj le róluk! 

Mit mondanak rólam mások?

Lívia:
"Sokkal nyugodtabb vagyok. A reform kezdete előtt mikor éreztem, hogy éhes vagyok, egy feszült, stresszes állapot alakult ki bennem. Ez teljesen elmúlt, sokkal higgadtabb vagyok a mindennapokban. Jól érzem magam a bőrömben. Azt és annyit eszem,amit igazán szeretek. Megnyugtató az a tudat, hogy teszek valamit az egészségemért és ezt a testem maximálisan meghálálja."
Zsani:
"Márti segít az anyagcsere- és hormontípus meghatározásában és utána megkapjátok a szükséges útmutatást, hogy kezetekbe vegyétek az átalakulásotokat. Pontos instrukciókat követve, mégis viszonylag nagy mozgásteret hagyva magad alakítod az étkezéseidet."
Beáta:
"Meleg szívvel ajánlom Mártát mindenkinek, az egyik legjobb szakember, akivel találkoztam. Pedig már volt szerencsém pár táplálkozási tanácsadóval együtt dolgozni, de az ő munkája volt eddig a legeredményesebb."
Dóra:
"Márti kedves, segítőkész és figyel a részletekre. Szuper-személyre szabott segítséget ad, mert nem csak a "nagykönyvben" megírt dolgokat ismétli, hanem tényleg szívügye a testi-lelki jó lét! Szívből ajánlom!"
Rita:
"Nagy élettapasztalata és szakmai hozzáértése számomra meggyőző volt, lendületessége és életkedve pedig irigylésre méltó... Márta valóban szívvel-lélekkel megtesz mindent azért, hogy tényleg sikerüljön a tervezett (életmód)változás!"
Előző
Következő

Kinek NEM ajánlom a FemKraft START csomagokat?

Mit üzen Neked Teodóra?

Megtudhatod, hogyan élte meg Teodóra a táplálkozási reformjával járó változásokat.

Milyen problémá(i)dra szerettél volna megoldást kapni a FemKraft Életmódreform keretein belül?
Felfújtság érzet a hasban.  Úszógumi szerű hízás, fáradékonyság.

Kaptál elegendő figyelmet és segítséget Mártától, hogy sikeresen elérhesd a célodat?
Igen, nagyon elégedett vagyok. Bármikor fordulhatok kérdéssel hozzá, ő jószívvel válaszol.

Hogyan érezted magad a táplálkozási reformod megvalósítás során? Milyen nehézségekkel találtad szembe magad?
Először a koffein csökkentése során édesség falási rohamom volt, de ez összesen egy hétig tartott, utána elkezdtem jobban érezni magam a bőrömben, energikusabb lettem.

Hogyan sikerült leküzdened ezeket a nehézségeket?
Hallgattam a belső hangra, tudtam hogy csak jobb és jobb lesz. Plusz mivel étrendet is kaptam Mártitól, ami tartalmaz desszertalternatívákat is, próbáltam azokat hasznosítani.

Hogyan reagált a családod és a környezeted az életmódreformmal járó változásokra? Mit szóltak hozzá, hogy másként táplálkozol, mint korábban?
Páromnak, gyerekeknek nem annyira meglepő, hiszen próbáltam már ilyen olyan diétát, stb. DE ez az első olyan aminél érzem, hogy jelentős eredményt érhetek el.

Mennyi idő alatt értél el már látható, tapasztalható eredményt?
Kb a 2. héten elkezdődött a jobb közérzet, a súlycsökkenés, az energianövekedés.

Hogyan érzed magad most?
Remekül! Mint kb 14 évvel ezelőtt, a várandósságok előtt, mikor energikus voltam, vékonynak, vonzónak éreztem magam.

Mi volna az az egy szó, amivel jellemeznéd a programot?
Csoda!

Ajánlanád Mártát és a programját másoknak is?
Igen! Mert érti amit csinál, mert személyreszabottan küld mailt miután kielemezte a kérdőívet amire válaszoltam, hogy tényleg azt kapjam ami jó nekem.

Mit üzensz azoknak, akik még vacillálnak, hogy érdemes volna-e belevágniuk a FemKraft Életmódreformba Frankó Mártával?
Csak annyit tudok üzenni hogy hajrá, ne várjatok sokáig, ragadjátok meg a lehetőséget!

Le ne maradj! Csak 2022. július 21. csütörtök 22:00 óráig van lehetőséged megvásárolni a FemKraft START csomagokat! (Utána nem lesznek elérhetőek ebben a formában.)

Már csak ennyi időd maradt, hogy TE is csatlakozz a programhoz:

nap
óra
perc
másodperc

Hozz egy helyes szuper biztos döntést magadért és csapj le a neked való FemKraft START csomagra MOST!

Start BASIC

39.900
Ft
 • anyagcseretípus meghatározás
 • hormontípus meghatározás
 • táplálkozási javaslatok (PDF)
 • 7+7 napos menüjavaslat
 • táplálkozási napló
 • Hogyan kezdjem? (videó+audio)
 • Új lendület e-book
 • Early bird ajándék július 8. éjfélig: Motiváció kurzus
 • Receptek
 • Privát FB csoport
 • heti 1x élő közös kérdezz-felelek
 • "Beszólás-kezelő" kurzus
 • Progresszív izomrelaxáció

Start Premium

4 hét 89.900
Ft
 • anyagcseretípus meghatározás
 • hormontípus meghatározás
 • táplálkozási javaslatok (PDF)
 • 7+7 napos menüjavaslat
 • táplálkozási napló
 • Hogyan kezdjem? (videó+audio)
 • Új lendület e-book
 • Early bird ajándék július 8. éjfélig: Motiváció kurzus
 • Receptek
 • Privát FB csoport
 • heti 1x közös élő kérdezz-felelek
 • "Beszólás-kezelő" kurzus
 • Progresszív izomrelaxáció

Maradtak még kérdéseid?

Itt talán választ kapsz rájuk!

További információkért keress fel a frankomarta@femkraft.hu e-mail címen.

Ha a FemKraft START csomagotk közül választasz, a megfelelő gombra kattintva eljutsz egy biztonságos megrendelési felülethez. Itt megadod a megrendeléshez szükséges adataidat, és választhatsz, hogy bankkártyával, vagy banki átutalással szeretnél-e fizetni.

Bankkártyás fizetésnél automatikusan megkapod a visszaigazolást és számlát e-mailben, míg banki átutalás esetén a számla kiállítása manuálisan történik. Ez utóbbi esetben akár több óra is eltelhet, míg megérkezik hozzád e-mailben a számla, amin megtalálhatod a fizetéshez szükséges adatokat.

Figyelem: Nagyon fontos, hogy egy általad valóban használt, aktív e-mail címet adj meg a megrendelési felületen.

Figyeld a PROMÓCIÓK és a SPAM mappád is, mert bizonyos levelezőrendszerek automatikusan oda érkeztetik az új e-maileket. Ebben az esetben kérlek, hogy az e-mail címem ments el a címtáradba.

Figyelj arra is, hogy ne legyen tele a postaládád, különben előfordulhat, hogy nem tud hozzád megérkezni a levelem.

Igen.

Ebben az esetben 2 apró teendőd van:

1. a pénztárban, a számlázási adatokon túl kérlek egyértelműen tüntesd fel igényed a “Rendelési jegyzetek”  menüpontban (“Euróban szeretnék fizetni”), majd

2. válaszd a “Fizetés átutalássalopciót.

Ekkor a szolgáltatás ára az aktuális napi árfolyam szerint értelemszerűen átváltásra kerül, és erről fogok neked kiállítani egy számlát, amit sima banki átutalással kiegyenlíthetsz.

1. A beérkező megrendeléseket igyekszem 24 órán belül feldolgozni. Ez azt jelenti, hogy ha a fizetés átutalással opciót választottad, egy napon belül küldök neked e-mailben egy számlát a megrendelési összeggel és az utaláshoz szükséges adatokkal. A számla kiegyenlítésére 3 munkanap áll rendelkezésedre.

2. Ha beérkezett hozzám az átutalásod, vagy eleve bankkártyával fizettél, erről legkésőbb 24 órán belül visszaigazoló e-mailt kapsz.

3. A közös munkánk kezdetének időpontja 2022. július 25. hétfő. Ezen a napon külön e-mailben rendelkezésedre bocsátom az online kérdőívet, az étkezési naplót a Start csomagodhoz kapcsolódó egyéb szükséges instrukciókkal, további teendők leírásával együtt.

A technika ördöge sosem alszik. 🙂 Ezért ha ezek az információk nem érkeznek meg hozzád a megrendelést követő 24 órában, kérlek nézd meg a promóciós és a spam mappádat is. Ha ott sem találod a szükséges infókat, írj nekem a frankomarta(kukac)femkraft.hu e-mail címre, és kiderítjük, mi lehetett a probléma.

Először is ki kell töltened az online kérdőívet, hiszen erre épül az anyagcsere- és hormontípusod meghatározása. Hogy biztosan ne halogasd a kérdőív kitöltését, egy kitöltési határidőt adok, amíg vissza tudod nekem küldeni kiértékelésre.

Ez a határidő: 2022. augusztus 07. éjfél.

Így is szeretnélek motiválni, hogy komolyan vedd az egészséged és testi-lelki jóléted ápolását. Ha ezt követően küldöd be a kérdőívet, sajnos már nem fogom tudni kiértékelni, így nem tudod meg, milyen anyagcsere- és hormontípusba tartozol.

Amint online kitöltötted és egy kattintással elküldted nekem az e-mailben linkelt kérdőívet, én igyekszem azt 3 munkanapon belül kiértékelni. (A kiértékelést minden esetben személyesen én végzem, nem egy személytelen automata rendszer!)

Kiértékelés után megküldöm neked az anyagcsere- és hormontípusod, valamint a hozzájuk tartozó táplálkozási javaslat dokumentumot (pdf formátumban), menütervet, illetve a Hogyan kezdjem? modul anyagait is.

Ha a Start Basic csomagot választottad, akkor 2022. július 25-én e-mailben te is megkapod az induláshoz szükséges információkat.

Miután online kitöltötted a kérdőívet, én igyekszem azt 3 munkanapon belül kiértékelni, és megküldöm neked az anyagcsere- és hormon típusodhoz tartozó  táplálkozási javaslatokat, az összes egyéb bónuszoddal együtt.

A közös munkánk itt véget is ér: már minden eszköz a kezedben lesz ahhoz, hogy önállóan alkalmazd a leírtakat és sikeresen beállítsd táplálkozásodat.

Ha a Start Premium csomagot választottad, akkor 4 hétig közösen fogunk dolgozni a táplálkozásod beállításán.

A bónuszokat  nem kapod meg azonnal, hanem a 4 hetes program ütemének megfelelően fogom neked a rendelkezésedre bocsátani azokat.

Az ütemtervet úgy állítottam össze, hogy a kapott információs anyagokat legyen elég időd feldolgozni és fel tudj készülni azok gyakorlatba való átültetésére is.

Hogy biztosan ne halogasd a kérdőív kitöltését, egy kitöltési határidőt adok, amíg vissza tudod nekem küldeni kiértékelésre.

Ez a határidő: 2022. augusztus 7. éjfél.

Így is szeretnélek motiválni, hogy komolyan vedd az egészséged és testi-lelki jóléted ápolását.

Ha ezt követően küldöd be a kérdőívet, sajnos már nem fogom tudni kiértékelni, így nem tudod meg, milyen anyagcsere- és hormontípusba tartozol.

A táplálkozásod rád szabott beállítását ettől függetlenül meg fogod tudni csinálni, étkezéseidet magadra fogod tudni szabni. Ebben az esetben kiküldöm neked a vegyes anyagcseretípusba tartozó dokumentumokat. Az abban szereplő anyagcseretípusra jellemző általános ismeretek azonban nem biztos, hogy rád teljesen igazak lesznek, így nehezebb lesz megtalálnod a számodra optimális tápanyagarányokat is.

Fontos: ha a Premium csomagot választottad, nem fog téged egyéb hátrány érni az elmaradt kérdőív miatt!

Az összes többi, adott csomagba tartozó szolgáltatásra igényt tarthatsz. Továbbra is részt vehetsz az online kérdezz-felelekben, és a kurzusok anyagához is hozzáférést fogsz kapni.

A menütervben és a táplálkozási javaslatokban nem szerepelnek extra bonyolultságú receptek. A fő hangsúly azon fekszik, melyek a számodra legmegfelelőbb alapanyagok, amikből bátran válogathatsz, és mik azok a makrotápanyag arányok, amikre figyelned érdemes egy-egy menüd összeállításakor. Ha ezt megértetted, kis gyakorlással könnyedén fogsz magadnak összeállítani rád szabott menüket.

Az általam kiküldött táplálkozási javaslatban sok tippet fogsz kapni, hogyan állítsd össze legoptimálisabban, és a lehető legkevesebb időráfordítással a napi étkezéseidet, így ez pár nap után már gyerekjáték lesz számodra!

A menütervben és táplálkozási javaslatokban különféle ételek szerepelnek, lehetőleg változatos alapanyagokból. Ez nem azt jelenti, hogy az alapanyagok egytől-egyig drágák, de eddig csak tésztán, rizsen és kenyéren éltél, akkor az új és egészségesebb táplálkozási szokásaiddal járó költségeid bizonyára magasabbak lesznek.

A minőségi alapanyagokat fillérekért sehol sem fogod tudni beszerezni, azonban nem is kell majd annyit enned, mint korábban ettél. Egy rád szabott étrend esetében nem kínoz majd folyton az éhség, nem kapnak el falási rohamok sem a nap végén, az életed már nem az evés körül fog forogni. Energikus, kiegyensúlyozott és felszabadult leszel, és végre az életed más területeire helyezheted a fókuszt.

Nem.
A FemKraft START csomag egy általános ajánlást ad a táplálkozási szokásaid reformjához, ezért nem tartalmaz személyre szabott mikrotápanyag tanácsadást.

Az, hogy számodra milyen táplálékkiegészítők volnának javasoltak, csak egy alapos előzetes felmérés (egészségügyi állapotfelmérés, esetenként laboreredmények elemzése, szakorvosok bevonása) után személyes tanácsadás keretében van módom megállapítani.

Az a kifejezés, hogy KELL, igen erős, én szívesebben használnám az AJÁNLOTT szót. 🙂
Az anyagcseretípusod és hormontípusod együttesen adják majd meg erre a kérdésre a választ ajánlás formájában. 

Jó hír: az általam alkalmazott táplálkozásbeállítási módszer egyik fontos összetevője, hogy a megadott keretek között magad formálhatod, finomíthatod a táplálkozásodat, megfigyelve tested reakcióit az új étkezési szokásaidra. Éppen ezért nincs kötelező napi 5x étkezés, sem kalóriaszámolás, ami nagyban megkönnyíti a napi rutint.

NEM.

Bár rengeteg táplálkozási tanácsadó ragaszkodik a mérleghez, én a folyamatos méregetést és számolást teljesen természetellenesnek tartom, ezért alapvetően nem szoktam ajánlani*.
Amit azonban fontosnak tartok:

 • megtanulni, mik azok  a makrotápanyagok
 • megérteni, hogy nem csak a kalóriaérték számít
 • megtudni, milyen arányban lehet jó nekünk a makrotápanyagokat fogyasztani
 • hogyan tudjuk praktikusan, a konyhamérleg folyamatos használata nélkül összeállítani a menüinket, hogy a számunkra megfelelő arányban tartalmazzák a makrotápanyagokat, és egész nap energiával lássanak el bennünket

(*Kivétel ez alól, ha a pontos mérésekre egészségügyi szempontból, vagy profi sportolóknál a teljesítményfokozás ill. regeneráció miatt erre kifejezetten szükség van, hogy megkapják a számukra elengedhetetlenül fontos tápanyagokat.)

Tudom, hogy ez számodra fontos információ, és szeretnél rá pontos választ kapni. Megértelek, ugyan akkor már most arra kérlek: legyél türelmes magaddal, a testeddel!

Ellentétben sok jól hangzó hirdetéssel, én nem szeretek konkrét számszerű kijelentéseket, jóslatokat tenni, ki mennyi idő alatt mennyi kilót ad le. Elmondom azt is, miért.

Megtapasztaltam, hogy bár a biológiai alapok azonosak, minden emberi szervezet egyedi, és sajátos módon reagál az őt ért változásokra. E mellett olyan sok tényezős egy életmódváltás kivitelezése, hogy senki nem tudja megjósolni, mi lehet majd egy egészséges és természetes folyamat kimenetele.

Tapasztalataim szerint van, akinek már 1-3 hét után megindulnak a felesleges kilók, míg olyannal is találkoztam, akinek másfél hónap kellett hozzá. Ez nagyban függ attól, hogy kinél mióta áll fenn az adott túlsúly, mekkora a túlsúly (nagyobb túlsúlyból könnyebb fogyni) és milyen az aktuális egészségi állapota (vannak-e betegségei), életmódja (sportol-e, dohányzik-e stb). Függ attól is, hogy milyen következetesen tudod betartani az általam javasoltakat, mennyire vagy elszánt és kitartó.

Amit azonban megnyugtatásul mondhatok: a számodra megfelelő táplálkozás beállításával az eredmények garantáltan jönni fognak! Már pár nap után érezni fogod a változást: jobb közérzet, optimális emésztés, több energia! A tudatos és rád szabott táplálkozással pedig a felesleges kilóktól is meg fogsz tudni szabadulni!

FONTOS! Bármilyen diétába is vágj bele, ha valamiért még 3 hónap után sem jönnek az eredmények, ki kell deríteni, milyen ok lehet a háttérben. (Ez lehet pl. ételintolerancia, ételallergia, még ki nem derített betegség, hiányállapot, rosszul kivitelezett diéta stb., a sor hosszú.)

Ebben az esetben mindenképpen javaslom táplálkozási szakember felkeresését, aki segíteni fog neked túljutni az elakadásodon, és elérni az egészséges, optimális testsúlyodat.

Ha úgy érzed, a kapott információk, instrukciók, segédanyagok ellenére is még maradtak benned nyitott kérdések, fordulj hozzám bizalommal. Legjobb tudásom szerint fogok neked segíteni elakadásaidban, hogy zökkenőmentes lehessen az életmódváltásod, és elérhesd a vágyott alakot, jobb közérzetet és magabiztosságot.

További információkért keress fel a frankomarta(kukac)femkraft.hu e-mail címen. Szeretettel várom leveled.

A "Beszólás-kezelő" kurzus, amire minden életmódváltónak szüksége lenne...

A sikeres életmódváltás egyik elengedhetetlen feltétele, hogy képes vagy meghozni a szükséges döntéseket. Elolvashatsz ezeregy tippet és ötletet, ha nem köteleződsz el táplálkozásod reformja mellett és nem teszel konkrét, célirányos lépéseket magadért, akkor a csinosabb alak és jobb közérzet csak álmodozás marad. Garantáltan sikeres akkor lesz életmódváltásod, ha azt komolyan veszed, és nem állsz meg az ingyenes anyagok olvasása mellett.

Hogy segítsek neked a döntésben, most hozok neked egy különleges egyben hasznos ajándékot!

Rendeld meg a FemKraft START csomagot korán kelő kedvezménnyel 2022. január 23. (vasárnap) éjfélig, és ingyenesen részt vehetsz a szuper hasznos online “Beszólás-kezelő” kurzusomon!

Mi a szösz az a "beszólás-kezelő" kurzus?

Az életmódváltással járó változások egyébként is kihívást jelentenek, és a helyzeted gyakran még a legközelebbi hozzátartozóid sem igazán értik meg. A folyamatos piszkálódás, értetlenkedés, szándékosan a „tiltott ételekkel” való kínálgatás extra nehézséget okozhat: feszültséget generál és elbizonytalanítj, hogy valóban a helyes úton jársz-e.

Hogyan lehet erre lelkileg felkészülni? Hogyan lehet ezeket a szeretteinktől, környezetünktől érkező beszólásokat, értetlenkedéseket jól és hatékonyan kezelni? Pontosan erre ad megoldást ez az ajándék kurzus!

Milyen szupererővel leszel gazdagabb, ha részt veszel a "beszólás-kezelő" kurzuson?

Ha éppen nem érsz rá az online alkalmon élőben részt venni, a közel 2 órás kurzus anyagát később is bármikor visszanézheted! Ilyen egyedülálló mentális felkészítő kurzussal sehol máshol nem találkozhatsz!