Frankó Márta

Segítek Neked táplálkozásod reformjában hogy egy egészséges, energikus és magabiztos nővé válhass!

Most rajtad a sor, hogy megtedd a következő lépést magadért!

Ha boldog és kiteljesedett életre vágysz, kezdd azzal, hogy megadod testednek, amire valójában szüksége van!

Táplálkozásod, életmódod életminőséged alapja. Legyen szó családról, párkapcsolatról vagy karrierről, az nem elég, ha tele vagy álmokkal és tervekkel; ezeket meg is kell tudnod valósítani!

Ehez pedig az elhatározásodon túl elengedhetetlenül szükséged van egészségre, energiára és olyan önbizalomra, amely bármilyen eléd gördülő akadály legyőzésére képessé tesz.

Ne te igazodj a tömegdiétákhoz, hanem a FemKraft módszer segítségével igazítsd étkezéseidet, életmódodat az egészségi állapotodhoz, életszituációdhoz és személyiségedhez! Támogatásommal nem csak egy vonzó alakot érhetsz el, de egy egészséges, energikus és önbizalommal teli nővé válhatsz.

Szeretnél egy kicsit jobban megismerni?

A képre kattintva megtudhatsz rólam néhány személyes infót.

Neked is eleged van a sikertelen diétákból?

Akkor most végre csináld másképp!
 
Frankó Mártának hívnak, holisztikus látásmódú, szakképzettséggel rendelkező táplálkozási tanácsadóként azon dolgozom, hogy segíthessek neked túllépni a jelenlegi egészségügyi nehézségeiden, testsúlyproblémáidon.
 
Olyan komplex mentorprogramot hoztam létre, aminek segítségével te is egy egészséges, energikus és vonzó nővé válhatsz.  Tartozz te is a sikeres és elégedett ügyfeleim közé! Szeretettel várom jelentkezésed!

E-mail: frankomarta@femkraft.hu

Ügyfeleim, Akikre nagyon büszke vagyok: