Frankó Márta

Segítek Neked rád szabni a táplálkozásod, hogy egy vonzó, magabiztos és energikus nővé válhass!

Frankó Márta

Most rajtad a sor, hogy megtedd a következő lépést magadért!

Ha boldog és kiteljesedett életre vágysz, kezdd azzal, hogy megadod testednek, amire valójában szüksége van!

Táplálkozásod, életmódod életminőséged alapja. Legyen szó családról, párkapcsolatról vagy karrierről, az nem elég, ha tele vagy álmokkal és tervekkel; ezeket meg is kell tudnod valósítani!

Ehez pedig az elhatározásodon túl elengedhetetlenül szükséged van önbizalomra, energiára, kitartásra és olyan magabiztos fellépésre, amely bármilyen eléd gördülő akadály legyőzésére képessé tesz.

Ne te igazodj tömegdiétákhoz, hanem a FemKraft módszer segítségével igazítsd étkezéseidet az egészségi állapotodhoz, életszituációdhoz és személyiségedhez! Támogatásommal nem csak egy csinos és vonzó alakot érhetsz el, de újra energikus és önbizalommal teli nővé válhatsz.

Szeretnél egy kicsit jobban megismerni?

A képre kattintva megtudhatsz rólam néhány személyes infót.

Frankó Márta

Neked is eleged van a sikertelen diétákból?

Akkor most végre csináld másképp!

Frankó Mártának hívnak, szakképzettséggel rendelkező táplálkozási tanácsadóként azon dolgozom, hogy segíthessek neked túllépni a jelenlegi testsúlyproblémáidon, egészségügyi nehézségeiden.
 
Olyan komplex táplálkozási csomagokat hoztam létre, amikkel te is képes leszel megváltoztatni életmódodat és elérheted a vonzó külsőt.  Tartozz te is a sikeres és elégedett ügyfeleim közé! Szeretettel várom jelentkezésed!

E-mail: frankomarta@femkraft.hu