Örülök, hogy fontos számodra az egészséged!

Ha gondolkozol azon, hogy végre kezdeni kellene valamit a testsúlyoddal, életmódoddal, a következő e-book a segítségedre lehet ebben!

 

életmód

Életmódváltás.

Végre bele kéne fogni.

Jó volna, ha most végre kitartóbb lehetnék…

Megint megpróbálom!

MOST SIKERÜLNI FOG!

De hogy kezdjek neki?

 

Tudd: nem vagy egyedül ezekkel a gondolatokkal!  Sőt, ami még jobb hír: nem is kell egyedül végigjárnod ezt az utat! Itt a segítség! 

Ha bizonytalan vagy, hogyan is kezdj bele egy életmódváltásba, mindenképp érdemes tovább olvasnod!

Életmódváltás

Te is küzdesz ezzel?

Nem érzed jól magad a bőrödben?

Esetleg testsúlyproblémáid vannak?

Gyakran vagy fáradt, energiátlan, kimerült?

Talán már különböző egészségügyi tünetek is kínoznak, mint az elégtelen emésztés, fejfájás, bőrproblémák, hajhullás, derék-és hátfájás?

Úgy érzed, hogy szinte képtelenség összeegyeztetned az életmódváltást a családoddal, munkáddal?

Hamar elfogy a motivációd, ha végre rá is szánod magad a változtatásra?

Már kipróbáltál jó pár diétát, edzésprogramot, de minden igyekezeted ellenére sem a várt eredményt hozta a számodra?

Már pontosan tudod, hogy változásra vágysz, de nem tudod, hogyan kezdd el, hogy ezúttal tényleg eredményes legyen?
 

AKKOR EZ AZ E-BOOK PONTOSAN NEKED VALÓ!

 

Frankó Márta

Az e-book szerzője

Frankó Márta vagyok, szakképesítéssel rendelkező edző, táplálkozási tanácsadó és életmódmentor. Sok éve foglalkozom lelkiismeretesen egészségmegőrzéssel.

Lehetőségem volt különböző oldalról is megközelíteni az emberek egészségtudatosságra nevelését. Szakmai képesítéseim és tapasztalatom jó részét már Németországban szereztem: sportegyesületeknél, szakorvosi centrumban, illetve szakklinikán mint sportterapeuta.

Munkámra jellemző a gyakorlatias és életszerű, emberre szabott megoldások keresése, mindezt nagy odafigyeléssel és szeretettel teszem.

Ezt mondják rólam mások:

Szerintem alaposabb szakember vagy, mint akivel eddig dolgom volt. Több oldalról közelíted meg a dolgokat. Sokrétű a tudásod, nem csak a problémára fókuszálsz, hanem az egészet figyelembe veszed.” (Beáta)

Nem egy streril, megrendezett környezetben adod át az infókat, hanem egyedien, a mindennapi élet közben (pl. edzésed közben). Motiválsz azzal is, hogy a néha fájdalmakkal teli hétköznapok ellenére megmutatod, hogy milyen fontos az, hogy tegyünk önmagunkért.” (Erzsébet)

…úgy segítesz, hogy megprobálod az egyén kötődédeit is figyelembe venni (ha csak az utobbi kaloriaszámolgatásomra gondolok az is ezt bizonyítja). Nekem nagyon emberi, igazi vagy… nem egy műtermi megrendezett dolgot látunk.” (Éva)

“Nagyon tetszik,hogy mindig saját példákat is felhozol, számomra ez így még hitelesebb. Rugalmas és személyre szabható segítséget tudsz nyújtani. Motíváló a személyiséged.” (Lívia)

 

Sikeres életmódváltás

Miben segít neked az Új lendület e-book?

Ez a munkafüzettel kombinált e-book lényegében egy életmódváltásra felkészítő kurzus anyaga, mely kezdő és újrakezdő életmódváltóknak egyaránt ajánlott egy sikeres életmódreformhoz.

Milyen segítségre számíthatsz az e-book megvásárlásával?

 • Megtalálhatod általa saját, tiszta belső motivációd, amire biztosan építheted az egész életmódváltásod. Nem fog többé út közben elfogyni a lendületed, tartósan megmarad kitartásod.

 • Már nem fogsz bedőlni a gyors fogyást, változást ígérő programoknak, módszereknek, “csodaszereknek”, nem költesz többé feleslegesen sok pénzt téged nem szolgáló termékekre.

 • Ki fogod tudni választani, milyen életmódváltó módszer volna számodra megfelelő, amit élvezni is tudsz. Ezzel időt és pénzt is spórolsz.

 • Megtanulod, hogyan illesztheted bele életedbe az életmódváltást úgy, hogy az családi életeddel, munkáddal, a napi időbeosztásoddal is összeegyeztethető legyen.

 • Fejlesztheted önismereted, ezáltal magabiztosabbá, szabadabbá és boldogabbá válhatsz.

Mit kapsz, ha megrendeled az e-bookot?

Hiánypótló, magas minőségű szakmai anyagot tarthatsz a kezedben, ami rengeteg terhet vehet le a válladról. Sok éves szakmai tapasztalatomon alapulva gyűjtöttem össze azokat a tipikus hibákat, amit a kezdő életmódváltók elkövetnek, és ezek mindegyikére megoldást is kínálok neked ebben a kiadványban.

Az Új lendület e-book 9+1 hasznos tanácsot tartalmaz, amelyek fontos ismereteket adnak át neked egy sikeres életmódváltáshoz. A tanácsokhoz tartozó témákat részletesen kifejtem, hogy megérthesd és átláthasd azok életmódváltásodat befolyásoló szerepét.

A könyv kurzus jellegét az egyes témákhoz szorosan kapcsolódó feladatok adják. Mindegyik tanács mellé érdekes, elgondolkodtató és gyakorlati megoldásokra ösztönző feladatokat fűztem, hogy ténylegesen elmélyíthesd a tanultakat, és új alapokra helyezhesd az életmódreformodat. A feladatok formálják életszemléleted, mélyítik önismereted, így vezetnek el egy sikeres életmódreformhoz.

Az e-book PDF formátumban jut el hozzád, így könnyedén kinyomtathatod és saját időbeosztásod szerint, kényelmesen használhatod.

 

A munkafüzettel kombinált e-book ára csak 4.990 Ft!

Legyél te is az elsők között, akik használhatják a FemKraft Életmódreform hatékony módszerét!

Hogyan történik az megrendelés?

Ha úgy döntesz, hogy végre változtatsz életmódodon és megrendeled az e-bookot, azt az alábbiak módon teheted meg:

 1. A linkre kattintva megnyílik a megrendelőlap.
 2. Kitöltöd a megrendelőlapot, melyben megadod e-mail címed és a számla kiállításához szükséges adataidat.
 3. E-mail címedre elküldöm neked a számlát és az utaláshoz szükséges adatokat.
 4. A számla kiegyenlítését követően küldöm neked az e-bookot PDF formátumban.

  Innentől kezdve már könnyeden lépkedhetsz a sikeres életmódváltásodhoz vezető úton!

Már csak egy kattintás választ el a sikeres életmódváltásod támogató szakmai tudásanyagtól!

Ne szalaszd el a lehetőséget, élj vele MOST!

Mások ezt írták a könyvről

Nagyon köszönöm az Új lendület e-bookot; szuper anyag. Esténként töltögetem, reflektálok, időt és teret hagyva magamnak arra, hogy megszülessenek a valódi válaszaim. Az életmódváltásnak már nem a startvonalánál állok, már jóideje haladok ezen a hepe-hupás úton; így nagyon támogató és segítő tud lenni ez a “napló”, köszönöm.
(Emese)

Őszintén mondom, hogy olvasmányos! Pont úgy írsz, ahogy nekem jó. Köszönöm!
(Zsófi)

Szeretném elismerésemet kifejezni, mert látszik hogy óriási munkád van benne. Iszonyatosan szimpatikus volt a veled folytatott beszélgetés a Haladjunk csoportban, ezért is döntöttem amellett hogy egy hiteles szakembertől szeretnék táplálkozási tanácsokat vásárolni. Fantasztikus tanácsokkal és gyakorlatokkal látod el az olvasót…”
(Zita)

Legyél te a következő, akinek a fentiekhez hasonló pozitív  véleménye megjelenhet itt az oldalon!